Optický refraktometr ATC 0-32% Brix pro měření obsahu cukru
Kód: HD-R336Detailní popis produktu
Refraktometr se stupnicí Brix je určen především pro měření obsahu cukru v ovocných koncentrátech (džusech, sirupech, džemech, kondenzovaném mléku apod.) v rozsahu 0 – 32 %. Je vybaven automatickou kompenzací teploty. <BR/>**Návod k použití:** <BR/>Měření refraktometrem je velmi jednoduché, stačí kápnout kapku měřené látky na zešikmený optický hranol přístroje, přiklopit krytku hranolu (látka se rozprostře), podívat se proti světlu do okuláru přístroje, případně ho zaostřit a na příslušné stupnici v zorném poli lze ihned odečíst hodnotu cukernatosti (%) podle rozhraní mezi osvětlenou a neosvětlenoučástí velká, dobře čitelná stupnice pro obsah cukru v % (0 – 32 % Brix). Možnost doostření stupnice. Pro kalibraci použijte vodu a šroubováčkem nastavte 0%. <BR/>**Specifikace:** <BR/>Rozsah stupnice pro měření cukernatosti: 0 % až 32 % Brix <BR/>Rozlišení - 0,2% <BR/>Přesnost - ± 0,2% <BR/>Rozměry: 155 x 30/40mm <BR/>Hmotnost : 117g (270g vč.obalu) <BR/>**Obsah dodávky:** <BR/>1ks refraktometr <BR/>1ks plastové pouzdro s molitanovou vystýlkou <BR/>1ks pipeta pro odběr vzorku <BR/>1ks šroubováček pro kalibraci přístroje <BR/>1ks antistatický hadřík na čištění optického hranolu <BR/>1ks návod k použitíBuďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář